Brows


 
Het valt niet meer te ontkennen, wenkbrauwen zijn uitgegroeid tot één van de grootste schoonheidsobsessies van de laatste jaren. Ze bepalen in sterke mate de vorm van je gezicht. Perfect gemodelleerde brows doen je er jonger en karaktervoller uitzien. Ze kunnen je algemene uitstraling maken of kraken. Dus, dan wil je toch liefst dat ze er flawless en verzorgd uitzien?


Bij aanvang van je browdez-vous bij The Browfactory vraagt Nathalie of je specifieke voorkeuren en wensen hebt.
Vervolgens wordt er gemeten om op die manier de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht te bepalen. We gaan jouw wenkbrauwen shapen, trimmen en waxen. Ben je allergisch voor bepaalde soorten wax? Geen probleem! Er is wel degelijk een alternatieve behandeling beschikbaar: threading, een oosterse ontharingstechniek waarbij men gebruik maakt van een dun katoenen draadje.

Bij The Browfactory wordt gewerkt met de make-upproducten van de befaamde Kelley Baker Brows, de enige echte Celebrity Brow Queen, die zowat de helft van alle Hollywoodvrouwen op haar klantenlijst heeft staan. Nathalie heeft bij deze topartieste een masterclass gevolgd. Ze zal je maar al te graag vertellen over haar persoonlijke ontmoeting met Kelley Baker terwijl ze je advies geeft over welke producten jouw brow game naar een hoger niveau kunnen tillen.

Door middel van eyebrow tinting kan Nathalie ook wenkbrauwen met lichte haartjes een mooie vorm geven. Je kan deze kleur tot vier weken lang behouden

Je kan ook kiezen voor de brow-hype van het moment, namelijk hennabrows van BrowTycoon. De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (tot twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect. Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor microblading of powderbrows gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.