Picoplus Laser

•Tatoeage’s kan je best verwijderen met een picoplus laser, met zijn 4 golflengtes maakt hij het mogelijk alle kleuren inkt op alle dieptes te verwijderen. Het geeft uitstekende resultaten, zonder littekens.
•Niemand heeft zin in oneindig veel behandelingen, die 3 tot 4 jaar duren. Met de picoplus 4 laser heb je slechts 3 tot 6 behandelingen nodig voor tatoeage’s, en 1 tot 2 behandelingen voor wenkbrauwen. Het is nu tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van je (wenkbrauw)tatoeage.
•Wij geloven in kwaliteit, veiligheid en efficiëntie, daarom hebben wij gekozen voor het duurzaamste apparaat dat op de markt is, enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten.
THE BROWFACTORY is gespecialiseerd in wenkbrauwstyling, daarom zijn we overtuigd dat de picolaser binnen ons concept past. Klanten met misplaatste tatoeage’s en/of semi-permanente make-up kunnen wij nu ook verder helpen en nadien opnieuw behandelen.
•Spijt van je tatoeage? Wij behandelen elke tatoeage, groot of klein, zwart of meerkleurig. Neem gerust vrijblijvend contact op of plan online een afspraak in.

Afspraken kan je maken uitsluitend in de Evolve Clinic

www.evolve-clinic.be