Lashes

Wimperextensions zijn de ideale oplossing voor volle en lange wimpers!

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van de echte te onderscheiden is.

De gebruikte wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?
Mooie volle en lange wimpers voor ongeveer 5 weken
Geeft een natuurlijke uitstraling
Voelt zacht en flexibel aan
Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
Lengte en dikte aanpasbaar aan jouw wensen. Je kan zwemmen, douchen, naar de sauna, …

Je wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren we om de 2 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als je bijvoorbeeld of vakantie gaat, trouwt, voor feestjes enzovoort.

Wil je toch een meer natuurlijke look? The Browfactory bied ook Mrs.Lashlift aan. Bij deze nieuwe techniek gaan we de natuurlijke wimpers krullen. De speciaal gevormde silicone shields worden aan het ooglid, bij de wimperrand, vastgemaakt waardoor de wimpers vanaf de basis worden vastgezet en zo worden gelift, waardoor de wimpers langer en meer volumineus lijken. Je krijgt hierdoor een open en frisse blik.

Met deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van wimperkrullers en het is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Verven geeft de wimpers meer volume door de fijne, lichte haartjes te kleuren waardoor de wimpers dikker en donkerder lijken.

Nazorg wimperextensions en lashlift:

Vermijd water de eerste 24 uur. Ga dus niet zwemmen, douchen of naar de sauna. Vermijd ook sporten.
Vermijd direct stromend water op je wimpers.
Laat je wimpers na het douchen drogen door de lucht. Gebruik geen handdoek of watjes.
Wrijf niet horizontaal in de ogen.
Reinig je wimpers enkel verticaal met make-up remover zonder olie.
Trek niet aan je wimpers.
Je hebt geen mascara nodig. Als je toch mascara wenst te gebruiken, gebruik dan een mascara op waterbasis en breng enkel mascara aan op de puntjes.
Eyeliner of oogpotlood verwijderen met een watenstaafje en make-up remover.
Iedere ochtend en na het douchen de wimpers kammen met het wimperborsteltje dat je krijgt bij het plaatsen van de wimperextensions en lashlift.