My story

WIE BEN IK
Al 15 jaar lang ben ik met veel passie en ambitie als make-up artiest werkzaam geweest op fotoshoots voor magazines, bruidsmake-up, make-up workshops, etc..
 
In was altijd al gefascineerd door wenkbrauwen maar toen ik een vakantieroadtrip dwars door Verenigde Staten maakte, stond natuurlijk bovenaan mijn lijstje van absolute must-visits het gerenommeerde brow-imperium Anastasia Beverly Hills in Los Angeles. Dat bezoekje heeft toen echt mijn ogen geopend. Ik begon me te verdiepen in de brow-world. Ik heb verschillende buitenlandse opleidingen met succes afgerond, waaronder die van de befaamde Kelley Baker Brows, de enige echte Hollywood Celebrity Brow Queen.
 
Mijn achtergrond als make-upartiest in combinatie met die brow-obsessie houdt me tot op de dag van vandaag scherp. Zo blijf ik steeds op zoek naar beauty-innovaties, interessante nieuwe merken of baanbrekende technieken. Al snel ontdekte ik een nieuwe hype, namelijk hennabrows van het merk BrowTycoon en dat bleek liefde op het eerste gezicht te zijn, verkrijgbaar in The Browfactory natuurlijk! Daarnaast ben ik me ook gaan verdiepen in powderbrows ook bekend als micropigmentatie. Voor dergelijke technieken verplicht ik mezelf tot het volgen van masterclasses vooraleer ik ze in mijn ‘factory’ aanbied. Kwaliteit, kennis en knowhow zijn in mijn ogen zeer belangrijke waarden voor wie actief is in de schoonheidssector.
 
Het “mensen mooi maken”-gevoel door middel van schoonheidsbehandelingen met direct resultaat geeft me nog steeds een enorme kick. Met mijn open en warme uitstraling weet ik mensen in de aanvangsfase van een behandeling volledig op hun gemak te stellen. Het is precies die mentaliteit die ik ook als rode lijn door de workshops van mijn academy wil laten doorlopen: toegankelijkheid, eerlijkheid, kwaliteit en kennis moeten primeren, en dit in een positieve en persoonlijke sfeer.
 
Hopelijk zie ik je snel eens door mijn deur wandelen voor een behandeling of workshop,
 dan vertel ik je graag meer.
 
 
Met veel brow love,
 
Nathalie 

oprichtster & eigenares